2023

 Programa electoral

Estem preparades i preparats, 2023 és el repte de totes les Santboianes i Santboians.

Sant Boi deixa de guanyar cada any milions d'euros en àmbits, socioculturals i econòmics, per la mala gestió, manca de visió i no tenir un pla integral per desenvolupar les potencialitats que tenim. 

Perquè Sant Boi no es quedi enrere, necessitem posar a les persones al centre, cuidar-les, desenvolupar-les i per això cal un pla estratègic de desenvolupament social, econòmic i cultural, de la ciutat.

És vital que Sant Boi agafi empenta i es posicioni altra vegada social, cultural i econòmicament. Per això cal gestionar Sant Boi d'una altra manera, perquè s'ha de protegir, el nostre entorn, preservar, la nostra identitat i potenciar a les persones en tots els seus cicles vitals, d'igual forma a les empreses, autònoms, treballadores i treballadors de Sant Boi pels reptes de present i futur, cal satisfer les noves necessitats socials i de benestar des de relacions entre els agents implicats en una cultura col·laborativa. Si volem que les persones continuïn al centre de les polítiques ja no podem perdre més temps, hem d'emprendre mesures estructurals perquè ningú es quedi enrere. Si volem continuar sent vota junts. 

Tenim un angle mort i ben segur alçarem la vista i progressarem perquè sabem com fer-ho al detall.

Tan sols depenem de tu,de la teva visió i voluntat de canvi.

 PER AL SANT BOI ON MEREIXES VIURE.

Confia en l'original, la copia surt cara a la ciutadania.

La SBCH fórmula única a l'estat. Perquè Sant Boi té potencialitats úniques.

AL DIA

EFICIÈNCIA

PARTICIPACIÓ

PROGRAMA ELECTORAL OFICIAL 23-37.pdf